Materiaalit

Luonto näkyy kodeissa luonnonmateriaalien käyttönä. Kotien värimaailma on skandinaavisen kuulas, mikä mahdollistaa omien suosikkivärien käytön kodin kalusteissa ja sisustustavaroissa.

KPH_HQ

Kylpyhuone ja WC

Laatat lattioissa ovat 10 x 10 cm, värivaihtoehtoina antrasiitti, harmaa tai valkoinen. Seinien laatat ovat mattavalkoiset 30x60 cm. Paneelit ja kalusteet ovat suoralinjaisia ja moderneja. Useita ovi-, taso- ja vedinvaihtoehtoja. Tyylikkäät vesikalusteet antavat viimeistellyn silauksen.

Sauna

Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä tai valkovahattua haapaa. Valaistuksena on LED-nauha istuinlauteen alapinnassa. Kiuas on varustettu erillisellä ohjauskeskuksella  ja upotettu alalauteeseen.

Keittiö

Avokeittiö on osa oleskelutiloja ja keittiömateriaalit sointuvat sisustuksellisesti oleskelutiloihin. Asuntojen tyyliä mukaillen kalusteovet ovat sileitä, kiiltävä- tai mattapintaisia. Työtasoissa ja ovissa on useita eri vaihtoehtoja. Electrolux-kodinkoneet ovat kalusteisiin integroituja ja kokonaisuuden viimeistelee induktioliesitaso.

Huonetilat ja keittiö

Makuuhuoneiden ja eteisen säilytystilat ovat tilaa säästävien peililiukuovien takana. 4h+avok+s -asunnoissa on erillinen vaatehuone. Lattiamateriaaliksi voit valita laadukkaan 3-sauvaisen Parla Natur tammiparketin tai Parla Sopranon valkolakatun saarniparketin.

Talotekniikka

Asuntojen lämmitys toteutetaan poistoilmalämpöpumpuilla. Lämmönjako toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtokoneella, jossa on tehokas lämmöntalteenotto. Yhtiö liitetään valokuituverkkoon. Kaikki kiinteät sisä- ja ulkovalaisimet ovat energiatehokkaita led-valaisimia.

Ota yhteyttä

Nimi

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti

Viesti

Please leave this field empty.